‘Alles of niets’ bij binaire opties

Binaire opties vormen een alles of niets contract bij uitstek. Het is goed om dit in gedachten te houden als u met dit financiële instrument aan de slag wilt gaan.

Verlies van uw aankoopbedrag of een hoog rendement

Wat betekent alles of niets in de praktijk? Wanneer u een binaire optie koopt bij een optiebroker, kiest u voor het stijgen of dalen van de onderliggende waarde van deze optie. Kiest u voor stijgen en stijgt de onderliggende waarde inderdaad, dan wordt over het bedrag van de binaire optie een hoog rendement uitgekeerd. Dit rendement was al bij aankoop van de binaire optie vastgesteld en kan oplopen tot 80%. Een goede voorspelling zorgt dus voor een hoge winstneming. Kiest u echter verkeerd, dan eindigt u zonder rendement en bent u ook in één keer de volledige aankoopwaarde van uw optie kwijt.

Klantenwerving, starten met een oefenaccount

De optiebrokers die op internet actief zijn werven uiteraard graag nieuwe klanten. Natuurlijk zijn zij zich ervan bewust dat deelnemen in binaire optiecontracten voor de klant een risicovol spel is. Om bekend te raken met de regels en de risico’s van het spel, bieden de meeste optiebrokers hun potentiële klanten een oefenaccount aan. Overweegt u serieus een deel van uw geld te steken in deze revolutionaire binaire opties, dan is spelen met een oefenaccount een belangrijke eerste stap.

Virtueel startgeld om ervaring mee op te doen

Het openen van een oefenaccount is eenvoudig. Meestal is alleen een e-mailadres opgeven al voldoende. Op de websites van sommige binaire opties brokers krijgt u een bepaald oefenbedrag aan startgeld en kunt u direct op gespeelde wijze opties afsluiten. U doet hiermee ervaring op en kunt als dit bevalt overgaan tot het doen van echte aankopen. Vanzelfsprekend dient u in dat geval eerst een startbedrag in euro’s naar uw account over te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *