Handelen met Stox: de kosten

Stox is online tradingsoftware die je kunt gebruiken om flinke winsten te maken met jouw beleggingen. Wil je Stox graag uitproberen, maar wil je eerst meer te weten komen over de kosten van deze software? Lees dan meer over de Stox kosten in dit artikel en bepaal aan de hand van de informatie op deze pagina of deze software echt bij jou past.

De kosten van Stox: twee soorten kosten

De kosten die je moet betalen om Stox te gebruiken, kun je in twee soorten kosten onderscheiden. Ten eerste moet je een prijs betalen voor het abonnement van de software, maar daarnaast moet je jouw tradingaccount op de software ook van geld voorzien om geld te kunnen investeren. Houd er dus rekening mee dat je niet alleen abonnementskosten betaalt, maar ook altijd geld moet investeren en deze kosten dus ook moet dragen. Een uitzondering geldt voor mensen die nu een account afsluiten, want die krijgen het abonnement gratis.

Stox: drie abonnementen

Stox kent drie abonnementen en deze abonnementen hebben allemaal een andere prijs. Normaal gesproken variƫren de prijzen van de abonnementen van 299 tot 399 euro per jaar, maar in de gratis periode hoef je natuurlijk geen geld te betalen om het platform te proberen. Om toch onderscheid te maken in de drie abonnementen die je in de gratis periode kunt proberen, kun je ook kiezen welk abonnement jij wil door te kijken welk bedrag je wil investeren bij Stox. Kies je voor Stox Lite met maximaal drie adviezen per dag, dan moet je 200 euro storten. Kies je voor Stox Standard met maximaal tien adviezen per dag, dan moet je 300 euro storten. Kies je voor Stox Premium met een onbeperkt aantal adviezen per dag, dan stort je 500 euro.

Welk abonnement het beste bij jou past, is voornamelijk afhankelijk van het geld dat je wil investeren in jouw Stox tradingaccount. Kleine beleggers kiezen voor Stox Lite, terwijl de grotere beleggers voor Standard of een Stox Premium account kiezen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *