OptioNavigator nep?

OptioNavigator wordt al veelvuldig gebruikt door allerlei beleggers in Nederland en in het buitenland. Onder de vele gebruikers van OptioNavigator bevindt zich ook Edo Biemans. Hij was zo vriendelijk om zijn verhaal met ons te delen. We kijken een dagje (of eigenlijk een paar uurtjes) mee over zijn schouder hoe hij met OptioNavigator handelt.

OptioNavigator, voor de mensen die deze tool nog niet kennen, is een online binaire opties trading tool die de belegger adviseert welke trades winstgevend zijn en welke niet. Ontzettend handig voor beginnende beleggers, maar ook gevorderde beleggers maken gebruik van OptioNavigator.

Ons OptioNavigator verhaal begint op woensdagochtend, 11 uur. Edo werkt inmiddels nog maar parttime en vroeg ons om niet te vroeg op de stoep te staan. Woensdag en donderdag zijn Edo’s ‘OptioNavigator dagen’, de dagen dat hij iets meer uren in de online tool steekt. Zo heeft hij de rest van de week wat meer tijd voor andere dingen, zoals zijn mooie Audi en natuurlijk zijn vrouw en kinderen. Die vrijheid heeft hij dankzij OptioNavigator.

OptioNavigator beleggen is extreem gemakkelijk, zo begint Edo ons te vertellen. Hij zit relaxed op zijn bureaustoel achter een grote computer, die hij net gekocht heeft. Het gaat met 1 klik op de knop en vereist geen enkele kennis. En inderdaad, het werkt heel gemakkelijk. Maar hoeveel heeft hij dan tot nu toe verdiend met OptioNavigator? “Ik praat niet graag over geld. Ik zeg altijd dat ik zo’n 4000 euro per week verdien, maar ik heb het al een tijd niet precies bijgehouden. Je hebt mijn huis en mijn auto gezien. Die heb ik dankzij OptioNavigator. En ik verzeker je: op de bank staat nog meer dan genoeg. Dus het zou ook meer dan 4000 kunnen zijn. In ieder geval verdien ik met OptioNavigator meer dan genoeg.”

OptioNavigator neemt dus niet voor niets de wereld van binaire opties over. Ben je overtuigd geraakt? Kijk dan eens wat OptioNavigator voor jou kan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *